we moncler jas dames gaan mensen vragen om tenten

De aardbevingentol van Pakistan bereikt 515

AWARAN, Pakistan (Reuters) Het dodental van een aardbeving in het zuidwesten van Pakistan heeft 515 bereikt, zei een provinciale functionaris vrijdag, omdat opstandige aanvallen de hulpinspanning bedreigen en overlevenden klagen over moncler heren een moncler jas sale gebrek aan beschutting tegen de brandende zon.

Babar Yaqoob, 2018 moncler de hoogste secretaris van Baluchistan, gaf het bijgewerkte dodental terwijl hij door de verwoeste regio Awaran trok, waar de aardbeving met een kracht van 7,7 plaatsvond op dinsdag.

Een aftershock met een kracht van 6,8 schokte dezelfde regio op zaterdag, waardoor meer gebouwen tussen lopende zoek- en reddingsacties naar beneden kwamen. Lokale functionarissen zeiden telefonisch dat het waarschijnlijk was dat de tweede aardbeving meer doden had veroorzaakt.

Lichamen worden nog steeds ontdekt in huizen waarvan de lemen muren en houten dakbalken waren ingestort.

dochter werd moncler jassen dames sale gedood toen mijn huis moncler nederland instortte Ik was ook in mijn huis, maar het lukte om weg te rennen, zei de 70-jarige Gul moncler dames Januari moncler jassen zitten onder de brandende zon en hebben onderdak nodig.

In het dorp Labash bij Awaran is moncler moncleroutlet jassen heren sale meer dan de helft van de 3000 huizen moncler outlet sale ingestort en die nog steeds staan ​​hebben grote scheuren. we moncler jas dames gaan mensen vragen om tenten, zei wetgever Abdul Qadeer moncleroutlet.nl Baloch.

Het dorre gebied moncler jassen heren is ook een bolwerk van separatistische Baluch-opstandelingen, die twee keer hebben geschoten op helikopters met militaire functionarissen die belast moncler sale zijn met het reageren op de moncler jassen outlet ramp.

Op donderdag moncler uitverkoop misten twee raketten eng de helikopter die de generaal droeg die verantwoordelijk was voor het National Disaster Management Agency en op vrijdag werden schoten afgevuurd op twee helikopters met hulp, zei het moncler outlet leger.

is moncler jas outlet hier een law and order situatie en andere obstakels maar www.moncleroutlet.nl ondanks moncler jas heren sale alles, zullen we bij elke winkels laatste persoon terechtkomen, zei luitenant moncler jassen dames generaal Nasir Janjua, de hoogste militaire officier in de moncler jas heren provincie.

Hulp moet reizen door pitted wegen die sneden door de bergen gehouden door de opstandelingen.

De rebellen, die vele burgers en leden van de veiligheidstroepen hebben gedood, vechten voor onafhankelijkheid van Pakistan. Ze beschuldigen de centrale overheid van het stelen van de provincie rijke minerale moncler jas dames sale afzettingen en de veiligheidstroepen van wijdverspreide mensenrechtenschendingen.